I vår vackra vita vintervärld

Åh, jag tycker att det här vädret är helt fantastiskt! Just nu är det någon form av snökanonstorm utanför fönstret. Igår var det strålande sol och vi passade på att vara utomhus. Vi åkte till havet en sväng. Det var riktigt kallt men helt bedårande vackert. Jag tycker att det finns en charm i alla våra årstider, men egentligen är våren och hösten mina favoriter.

Idag sitter jag på vårt kontor och jobbar. Jag tycker att det är så skönt med måndag igen! Idag hittar ni som vanligt ett nytt avsnitt av Tvillingpodden där vi har dammat av 69:an. Jag och Angelica pratar om vad vi tycker om den här gamla godingen(?). Det är inte min favorit medan Angelica är av en annan åsikt. Vi pratar även om hur det kändes inför vår tvillingundersökning. Båda var pirriga och förväntansfulla men det visade ju sig bli allt annat än kul.

elsa_sno
Elsa har haft ett humör som har smittat av sig hela helgen. Hon har skrattat så mycket.
brevik_1
Magiskt vackert! Det här är en fin badplats på sommaren!
elsa_vinter
Elsa uppskattade snön och sprang fram och tillbaka.
jessica_
Havet alltså. Jag måste få bo vid havet inom kort!
elsa_is
Min lilla minimonklin. Hur fin bild?

LOADING..