Kontoret ska bli 2.0 med lite färg

Innehåller annonslänkar

Jag och Angelica skaffade ett nytt och större kontor för lite mer än ett år sen. Vi gjorde ett ryck och fixade iordning, men kom aldrig riktigt hela vägen. Såhär ser kontoret ut i sina bästa stunder. Just nu är det rätt stökigt här och vi ska försöka göra klart kontoret den här veckan. Det ska få sig ett riktigt lyft!

Vi velar mellan att göra en vägg rosa eller grå. Rosa känns roligare och mer oss, medan grå känns som att man inte tröttnar på lika snabbt. Jag är minst lika sugen på att fixa om hemma också. Men efter att diskussionen fastnade totalt mellan mig och Ibbe angående val av soffa har det stannat upp. Han menar att mörkgrå/svart soffa är det enda alternativet när man har en svart katt. Jag håller inte riktigt med. Hehe. Kanske är det mest önsketänkande från min sida att det inte ska bli katthår överallt.

kontoret
Vår fina soffa kommer från Jotex. Likaså bordet som du hittar här. Gallret är från Byggmax och vi har sprayat det svart. Drömmen hade varit att slipa upp det här trägolvet och färga in det ljusgrått, men det känns lite overkill när man hyr ett kontor. Och kanske inte tillåtet heller för den delen.

 1. Thea skriver:

  Åh jag har en svårt (långhårig!!) katt och en ljusgrå soffa! Det funkar jättebra, det fastnar aldrig något hår på den trots att hon hårar sjukt mycket på våren/sommaren. tror att det snarare beror på tyget för jag har en filt som samlar på sig katthår bara kissen tittar på den Så det kanske finns hopp för en ljus soffa ändå!

  1. Men åh! Var har du hittat din soffa? Vad har den för typ av tyg? Jag gillar verkligen inte vår svarta soffa… 🙁 När jag bodde ensam hade jag en vit soffa, den blev ju full av katthår dock. Kram J

   1. Thea skriver:

    Det är en howard soffa från wegot! Jag vet faktiskt inte vad det är för tyg men det kanske står på hemsidan:) jag hade en svart soffa innan med ett grövre, vävt tyg och där fastnade precis allt katthår! Man kunde inte sitta i den utan att bli sjuuuukt hårig

    1. haha, det är exakt en sån soffa vi har nu. Svart med grövre vävt tyg. Jag ska spana in!! Tusen tack för tips! <3 Kram J

 2. Jennie skriver:

  Ljusrosa vägg! Så fint, och det är så mycket ”ni” över det 🙂

 3. Jenny skriver:

  Önskemål på inlägg: min helg i bilder!

 4. Jenny skriver:

  Vilket underbart kontor. Avis

 5. Maria skriver:

  Vi har precis samma runda bord från Jotex som ni men vi verkar fått ett riktigt måndagsexemplar för det gick sönder efter några månader bara. Är ert stabilt fortfarande?

  1. Linda skriver:

   SAMMA HÄR!!!!! Sååååå sjukt besviken

   1. Men vad tråkigt! Reklamera! Vårt är helt. 🙂 kram J

  1. Så tråkigt! Reklamera! Vårt har hållit. 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..