När man tycker totalt olika

Vi har ett problem i vår relation jag och Ibbe. Det kan tyckas litet för vissa. Men för mig är det enormt. Såhär. Han vill gärna ha 24 grader inomhus. För mig är 24 grader en behaglig temperatur NÄR MAN LIGGER PÅ STRANDEN. Inne vill jag känna mig pigg, fräsch, alert och vaken. I hans önskemål på temperatur blir jag dåsig, trött, seg och dum i huvudet.

Hur har vi det på natten då? Jo, det ska jag tala om för er. På natten passar det finfint med MINUS 17 grader. Då ska fönstret vara vidöppet och helst ska det SNÖA IN PÅ ANSIKTET där man ligger. Ibbe fryser alltså på dagen – och svettas på natten. Det här resulterar i att jag svettas ihjäl på dagarna och fryser till is på nätterna.

Det är helt orimligt enligt min mening. Kompromissa säger ni? Säg det till Ibbe. Vem bestämmer temperaturen hemma hos er? Jag har gjort en insta story och en film på insta på samma ämne, jessicalagergren heter jag på instagram.

isangen
Utomhus? Nej, det här är bara lilla jag – i sängen.

 1. K skriver:

  Fast viktigast är vad du har för primer och/el ögonskugga som gör att det ser så naturligt + lyster ut. Ps man ska ha 20 grader inne. Sen gammalt.

 2. Maja skriver:

  Satt på bussen igår när jag kollade din insta o satt o fnissade o försökte kväva skrattet blev nån form av konstig frustning mellan fnittret o folk tittade lite konstigt på mig vi tycker rätt lika o har typ 22 grader inne

 3. Linn skriver:

  Alltså din story, så sjuuuukt kul!!!

 4. Diana skriver:

  hahaha jag dör, så kul. Alltså sorry, ni kanske ser det jättestort men det låter ju såå gulligt.
  Alltså 24 grader var lite att ta i men gärna 22 grader i huset. Man ska inte behöva gå omkring i tofflor och småfrysa vid rörelser. Det ska vara behgligt att gå i linne eller typ tunnare pyjamas. 😀

  Men att frysa på natten är såå nice. Inte jättekallt men fönstret öppet ja tack. Man sover så skönt då 😀

 5. Belle skriver:

  Ha ha då är jag precis som Ibbe. Vi har kompromissat temperaturen inne på dagen och landat någon stans mitt i mellan. Nattetid dock går det inte får ofta gå upp och sänka då det blir alldeles för varmt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..