Vilka är ni som läser här?

Jag har märkt att det är väldigt många nya människor som har hittat hit det senaste! Så himla roligt! Jag är nyfiken på vilka ni är. Om du har lust får du väldigt gärna svara på några frågor i kommentarsfältet.

1. Hur gammal är du?
2. Har du barn? Om ja, hur många?
3. Var bor du?
4. Hur hittade du hit?
5. Vad vill du läsa mer om här?

För dig som nyligen har hittat hit kan jag kort berätta om mig själv. Jag är 32 år, mamma till Elsa som är född i maj 2015. Jag bor tillsammans med Andreas, men han kallas för Ibbe. Vi har varit tillsammans i snart 6 år. Vårt förhållande har gått upp och ner och jag har varit öppen om det här i bloggen. I vårt hus bor även en liten katt, Signe som är 7 år.

Vi har gått och går i familjerådgivning vilket har varit helt avgörande för oss. Vi gick nyligen ut med att vi ska försöka skaffa ett syskon till Elsa efter sommaren. I april springer jag mitt livs första halvmara och i sommar bestiger jag Kebnekaise. Jag driver Tvillingpodden tillsammans med min tvilling Angelica. Mitt jobb är mina sociala medier och sedan frilansar jag även som journalist.

orsa_familjen
Min älskade lilla familj.
tvilling_sol
Världens bästa tvilling! 
Himla skojigt att få jobba med henne. Vi driver vårt bolag tillsammans och har gjort det i två år nu.

 1. Elli skriver:

  Hej Jessica!
  Jag är 26 år
  Har inga barn men älskar barn , typ det bästa som finns.
  Bor i Palma, Mallorca
  Jag tror jag hittade din blogg via Angelica och Stefans blogg
  Jag gillar att läsa om dina drömmar med att springa maraton och tycker du är superinspirerande angående din viktnedgång och träning och sånt.

  Elsa är supergullig och jag blev sååå glad då du och Ibbe valde varann ”igen”
  Jag hejar och tror på er ❤️

 2. Moa skriver:

  Hej Jessica!
  Vad roligt att många nya hittat till fin blogg, det förtjänar du! Jag är 27 år, har två barn, bor i Umeå sen några år tillbaka men kommer egentligen från Norrtälje. Började läsa din och Angelicas blogg sporadiskt efter att jag lyssnat på eran podd (vilket jag gjort i typ två år nu), men på senaste tiden har jag blivit en mer regelbunden bloggläsare! Gillar blandningen i din blogg, högt och lågt, föräldraskap och Jessica liksom Hejar på dig i halvmaran!

 3. 1.snart 32
  2.2st en pojke på snart 4år och en dotter på snart 2år.
  3. Vid en liten sjö 4mil öster om Eksjö
  4.oj det mins jag inte om det var tvillingpodden jag halkade in här.
  5. Om när du klarar av att springa din halvmara 😉 och ser fram att få följa din graviditet fram över när det blir aktuellt

 4. Tessi skriver:

  29 år, inga barn, bor på Åland. Hittade hit när ni gjorde podd tillsammans med Nisse och Manne. Tycker om att läsa om familjelivet i stort och smått. 🙂

 5. Hannah skriver:

  1. Snart 35 (!! kanske för gammal för din blogg??)
  2. Två flickor – snart 3 och 5år.
  3. Värmland
  4. Via Tvillingpodden – tror jag… Fråga mig inte hur jag hittade Tvillingpodden för det minns jag inte.
  5. Din träning! Är så imponerad att du springer 1 mil! Jag vill också och du peppar mig. Sen är du så otroligt kreativ och jag imponeras verkligen av allt du hittar på med Elsa – mer sånt! Du borde göra något mer av dina förmåga att rita så fint! Gillar hela din blogg så kör på!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..