Vi är ute på andra sidan!

Vi klarade oss! Jippiedo och hurra! Så himla härlig känsla. En mindre härlig känsla är ju den när man bara går runt och väntar på att börja kräkas, men vi slapp! Karantänen är över och idag har vi varit ute på promenad. Det var helt fantastiskt att komma ut idag. Jag är inte ett stort fan av att vara inomhus en helg helg, speciellt inte i det här vädret. Inte i något väder egentligen. Jag tycker att alla väder har sin charm. I spöregn kan jag verkligen känna livet i mig. Blåst är också så härligt!

Nu har jag precis klippt klart veckans avsnitt av Tvillingpodden som kommer ut imorgon bitti. Temat är barnuppfostran och föräldraskap. Vi pratar bland annat om att Angelica råkade somna om när barnen hade vaknat och vad jag tycker om det. Vi tar även upp ämnet skärmtid och youtube. Det och mycket annat! Hoppas att ni vill lyssna! Ni hittar som vanligt avsnittet och alla andra avsnitt på tvillingpodden.se och i podcasterappen.

Det är magiskt att bo så nära havet. Det tar ungefär 15 minuter att promenera hit ner.
Så skönt med lite sol! Som jag saknat den!
Det var många som var ute och åkte skridskor på havet. Jag tycker att det är lite läskigt.
Vi tog en sväng förbi alla änder som bor vid en damm precis vid havet.
Så många! Elsa är helt orädd för alla typer av djur.
Jag bad Ibbe hålla i Elsa hela tiden. Förra våren ramlade jag själv ner i den här dammen när jag kastade mig efter Elsa som var på väg att ta ett kliv rakt ner i vattnet.
Vilken meganjutningsdag! Och ikväll är det final av Farmen. Jag ska gå över till Angelica och se den till Ibbes stora glädje. Det är inte hans favoritprogram.

 1. Vad skönt att ni mår bra igen .
  Pussa Labolina ifrån mig .
  Mata pippina med fett , det behöver dom, brödet kan dom inte lagra .
  Puss puss .

 2. Emma skriver:

  Dom sa på nyheterna igår att man ska inte mata fåglar med bröd. Jag visste inte om det innan heller 🙂

 3. Anna skriver:

  Detta att Elsa inte kunde dra sig upp( Tvillingpodden) för att hon hade hydda???
  menas det att hon var för rund eller vad…..

  1. Ja, det var nog hennes sätt att uttrycka det på. Kram J

 4. E skriver:

  Fast ni har ju inte klarat er bara för att det gått 48 h. Däremot har Elsa slutat smitta.. du kanske blev smittad hennes sista timme och har sen upp till 48 h på dig innan det bryter ut. Så om ca 2 dagar vet ni om ni klarat er.
  Många verkar tänka fel när det kommer till det här 🙂 Hoppas däremot ni klarat er för magsjuka är ett elände!

  1. Mia skriver:

   Precis, håller med. Det är ju detta felaktiga tankesätt som gör att smittan sprids hela tiden. Och att det inte är 48 timmar från sista kräkning el diarré som gäller utan minst 48 timmar (gärna 72) från att aptit, ork mm är helt som vanligt.

 5. Kim skriver:

  Vilka fina bilder!! Och vad härligt att ni alla är friska. Kram ,

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..