Den perfekta basen och vardags-make-up

Innehåller annonslänkar

Jag gjorde en insta story i helgen när jag sminkade mig. Jag tror aldrig att jag har fått så många frågor om vilka produkter jag har använt. Så nu har jag sammanställt alla mina favoriter som jag använder just nu.

Utöver de produkterna på bilden så använder jag en foundation från Estée Lauder i nyansen fresco, sen har jag ett vanligt transparent puder och lite solpuder från Idun.

Favoriter: 
1. Mascara från Idun
2. Highlighter från YSL
3. Brynpenna från Depend
4. Concealerpenna från Depend
5. Rouge från Make up store
6. Läppbalsam från Nivea
7. Blus från River Island 

Rouge från Make up store i nyansen PoshMascara från Idun, du hittar den här. Läppbalsam från Nivea, pearly shine. Världens bästa produkt för glow är skuggan/highlightern från YSL som heter Couture mono i nyansen Marceau. Jag använder den på kindbenen, över näsan och lite på hakan. Borste till det är en megabra från Linda Hallbergs märke.

Världens bästa brynpenna från Depend hittar du här, jag har nyansen soft brown. Sen har jag en concealerpenna från Depend under brynen, den hittar du här.
Älskar att ha så mycket glow såhär i vintertid i väntan på våren! Blusen jag har på mig kommer från River Island och den hittar du här.

 1. Lotta skriver:

  Du är så fin Jessica! Var har du blekt dina tänder eller varför/hur har du så perfekta och vita tänder? Tack för en jättebra blogg kram L

 2. Linnea skriver:

  Du ser så otroligt lycklig ut!!

  1. Ja, jag känner mig väldigt lycklig just nu! Så skön känsla! 🙂 Kul att det syns! Kram J

 3. Malin skriver:

  Så vacker! De strålar verkligen om dig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..