Perfekta sysslor under karantän

Inatt sov jag hos Angelica efter hennes operation. Vid 06:30 smet jag över hem igen och kröp ner i sängen bredvid Elsa som fortfarande sov. Efter lämning blev det en ljuvligt frukost hemma hos Angelica i form av en acaibowl, kaffe och ett kokt ägg. Mums! Nu sitter jag och bokar in möten för fler frilansuppdrag.

I helgen hade vi kräksjukekarantän och jag försökte sysselsätta mig med roliga saker. Jag tycker att det är roligt att åka på utflykter och hitta på saker med hela familjen på helgerna, men eftersom att Elsa var sjuk i fredags så blev det lugna aktiviteter inomhus istället. En av sakerna vi gjorde var att plantera om alla växter. Visste ni att det är dags för det nu? Jag hade ingen aning om att växterna inomhus behöver ny jord.

Så god frukost! Känns som en helgfrukost deluxe!
Elsa fick hjälpa till att plantera om växterna. Hon älskar verkligen att hjälpa till. Även om det blir lite stökigare och tar lite längre tid när hon gör det så är det så värt det. Från och med nu ska hon få hjälpa till med allt, det blir så mycket roligare då.
Mitt elefantöra gillade inte alls att byta till större kruka först. Den blev lite hängig av det men såg imorse att den piggat på sig. Den kanske bara behövde lite tid efter omställningen.
Vi passade även på att måla naglarna i samma lack jag och Elsa. Hon tycker att det är kul när vi har samma, jag håller med! Så mysiga helgaktiviteter trots kräksjukekarantän.

 1. Ooo Elefantöra , som jag letat efter det !!
  Har du en stickling att avvara o ta med i påsk?
  Kramis

 2. Kim skriver:

  Jag har aldrig bytt jord till mina inomhusväxter, haha 🙂 Hade heller ingen aning.

  1. Mamma säger att de behöver ny och näringsrik jord, haha. 😀 kram J

 3. Har också en Elefantöra, men ännu en liten stickling:) Upptäckte sorten ganska nyligt

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..