Saker jag är glad och tacksam över

Idag är det Internationella glädjedagen. Det är flera av er som har skrivit att ni tycker att jag strålar och ser lycklig ut. Vet ni? För första gången på länge känner jag ett lugn i kroppen och en känsla av lycka – på riktigt. Det har varit många djupa dalar under 2017 men nu har det vänt!

Det finns många saker som jag känner mig glad och tacksam över. Här är 5 saker som gör mitt liv lite lyckligare och som jag inte vill vara utan.

1. Min familj
Jag älskar min familj. Både den lilla som består av mig, Ibbe och Elsa, men också den stora. Mina syskon, mina föräldrar, mina bonusföräldrar, mina kusiner, fastrar, mostrar. Jag har en jättestor släkt och det är så härligt tycker jag!

2. Mitt jobb
Att få driva företag tillsammans med min tvilling är en riktig lyx. Det är fint att få hänga med sin andra hälft varje dag. Hon skrattar åt allt jag säger vilket är mycket mycket upplyftande. Alla borde få ha en Angelica i sitt liv.
3. Familjerådgivningen
Vilken räddning! Det enda jag kan ångra med familjerådgivningen är att vi inte började gå tidigare. Det var verkligen avgörande för att min och Ibbes relation började fungera igen. Det är så skönt att få prata med någon utomstående som inte är familj eller vänner.
4. Mina vänner
De finns alltid där för mig. Jag uppskattar verkligen varenda en av dem. Vissa träffar jag oftare än andra men det fina med riktiga vänner är att tiden inte spelar så stor roll. Det är härligt att man kan ta vid där man slutade även om det kan gå flera månader mellan gångerna man ses.
5. Godis!
Alltså hur gott är inte godis egentligen? Jag älskar verkligen godis. Helst surt och salt – i kombination. Och choklad! Mums!

 1. Frida skriver:

  När börjar du med viktinläggen? Började själv för 2 veckor sedan med bort med vitt socker och kommit igång med träningen. Enda jag saknar är godis på helgerna. Hoppas den vanan/suget försvinner fort…
  kram

 2. Yonie skriver:

  Alla borde få ha en Jessie i sitt liv ❤️

 3. Så fint att läsa om något man är glad och tacksam över, det är så viktigt :).

  Jag måste påminna mig själv om att ge mig själv 5 positiva saker varje morgon igen. Jag blir så mycket gladare av sådant. Började i morse igen, säger 5 bra saker med mig och avslutar med att säga högt till mig själv ”idag är det en bra dag” fortsatte i morse med att sjunga Marie Fredrikssons ”Det här ska bli den bästa dan i mitt liv, den största och den första dan i mitt liv”. Det där lilla, det gjorde på något vis att den här dagen blev väldigt bra :).

 4. Sofia skriver:

  Detta har inget med inlägget att göra men jag undrar 2 saker.

  1. Du har tipsat om ett par byxor från Gina förut, vad heter dom?
  2. När ska du börja med inlägg om viktnedgång? Är så taggad själv, ska börja med VV på torsdag. Från 100 kg till 72 är målet på 12 månader!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..