Sura listan – vilken grej!

Jag älskar att Underbara Clara hittar på roliga listor. Hon har gjort en lista som heter sura listan så jag tänkte att jag ska svara på några av de frågorna. Hennes sura lista hittar du här.

Obehagligaste jag vet: När folk smaskar när de äter. Jag tål det inte. Egentligen handlar det inte bara som själva smasket utan också tuggandet och ljudet som blir inne i munnen när maten far runt och males ner till molekyler. Jag vet nu att jag lider av något som kallas för misofoni. En vacker dag ska jag kbt:a bort det.

Äckligaste mat jag vet: Tryffel! Jag står inte ut. Lukten av tryffel är faktiskt helt vedervärdig tycker jag. Om jag skulle beskriva lukten av tryffel skulle jag säga att det luktar som ett ruttet och infekterat sår som legat bortglömt i en möglig källare och sedan tagits fram.

Blir arg på: Gubbjävlar i bilar som trycker en i röven. Eller bräsande gubbar på tunnelbanan. Blä!

Något som får mig att byta radiokanal: Reklam. Värsta som finns är när det är reklam på varenda radiokanal. Jag lyssnar faktiskt inte så ofta på radio.

Sist jag ville ta till knytnävarna: När jag läste om fallet Kim. Jag och Ibbe har ofta diskussioner om straff. Jag tycker till exempel att pedofiler borde straffas med döden. På riktigt.

Sämsta serien jag nyligen sett: Åh, jag väljer faktiskt bara fantastiska serier, haha. Om det är något jag inte gillar stänger jag av direkt. En serie får bara en chans av mig. Just nu är jag helt besatt av Younger. Älskar den!

Fulaste plagg jag vet: A-linjeformade klänningar som gör att man ser lite tältaktig ut. No can do!

Äckligaste drycken: Äppelcidervinäger. Är det ens en dryck? Fy.

Det skriker jag när jag blir arg: Helvetes jävla fanskapsjävel.

  1. Elin skriver:

    Kollar du på younger på tv4 play?
    Stör mig att jag inte hittar den nånstans utan reklam 🙂 borde finnas på cmore.

    1. Ja, det vore härligt utan reklam! Men när det är reklam brukar jag ta en liten instapaus. 😀 Det som är mest störigt tycker jag är att det alltid är samma reklam. ^^ Kram J

  2. Håller med om tryffel, fy f-n så äckligt det är!! Finns det ens på menyn vill jag inte ens gå in i restaurangen haha! Jag lyssnar ofta på radio men bara på P3 och P4 där det inte är reklam. Även poddar som mitt i alltihop har paus för reklam x flera går bort!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..