Spåren från en morgon med henne…

Innehåller annonslänkar

Att få sova tätt intill Elsa är bland det bästa som finns. Elsa vaknade vid 05 och var kissnödig så då gick vi upp en snabbis. Jag tänkte då att hon kommer att vilja vara vaken och inte somna om. Men när vi la oss i sängen igen kröp hon nära nära och somnade om på bara någon minut. Så mysigt! Jag fick väcka henne strax efter 07 sen.

Oftast äter Elsa frukost på förskolan men idag frågade hon om hon kunde få äta gröt hemma. Vi hjälptes åt att göra hennes jordgubbsgröt och sen drack jag kaffe när hon åt sin gröt. Elsa visade ett litet sår på sitt finger och sa att det nog är bäst att vi ringer till doktorn. Jag förklarade att det räcker med ett litet plåster, men hon ville väldigt gärna att vi skulle ringa till doktorn. Vi har använt oss av den typen av tjänster flera gånger, men inte pga ett litet sår på fingret, hehe.

Så mysig morgon med henne. Det är väldigt skönt när man kommer upp i tid och slipper stressa tycker jag.
Jag har köpt en ny pall till Elsa. Hon älskar att dra runt den och klättra upp och hjälpa till i köket. Den kommer från Ellos och du hittar den här. Jag såg nu att det är 50% rabatt på pallen!
Spår av plåster till hennes lilla finger. Och så nappen. Vi pratar mycket om napp här hemma just nu och att det är dags att sluta med napp när hon fyller 3 år. Att tänderna kommer att bli sneda om man fortsätter med napp efter det. Hon är pepp på att lämna alla sina nappar till kaninerna på Skansen.
Elsa i sin egen keps och jag i Angelicas keps. Elsa ville absolut inte att Angelica skulle ta med sin keps hem. Hon ville att vi skulle ha likadana. Båda kepsarna kommer från River Island och du hittar Elsas här och ”min” keps hittar du här.

  1. Köpt dom där kepsarna till Nikkis och Allies påskägg , så söta!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..