Vårkänslorna vet ingen gräns just nu

Känner ni som jag med vädret? Man blir ju helt tokig av den här solen, på ett bra sätt alltså! Jag har precis suttit i en solstol i lä vid husväggen och njutit av en stor kopp kaffe. Helt fantastiskt att solen värmer så mycket fast det inte är så många grader ute nu.

Jag såg i appen timehop som gör tillbakablickar bland ens bilder att det var så mycket mer vår för exakt ett år sen. Jag har tyckt om den här vintern men nu är jag så redo för våren! Att få samla lite fräknar på nosen, springa en runda utomhus och njuta av långa promenader i det här vädret = meganjutis!

Idag var jag iväg och tränade på lunchen. Jag tog en promenad både till och från gymmet. Jag blev nästan lite gråtig på grund av att det var så härligt. Är jag knäpp? Ja, lite men hellre känna för mycket än inget alls. Nu ska jag jobba sen hämta hem Elsa tidigare från förskolan. Jag saknar henne!
Helt klart dagens godaste kopp kaffe!
Helt ljuvligt i solen! Hoppas att ni också har haft möjlighet att njuta av vädret idag!
Signe var med ute! Hon hoppar runt på skaren och rycker lite med tassen för varje steg hon tar. Haha, hon längtar nog också efter våren nu.

  1. Kim skriver:

    Vilken sötnos!! jag har två lurvbollar hemma 🙂

  2. Jennie skriver:

    Här i norr har vi precis haft våra första plusgrader, så jag har passat på att springa så ofta jag kunnat. Hur går det med uppladdningen inför halvmaran? Vilken dag eller pass är du på? Jag ska också springa det i april nämligen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..