När temperaturen stiger över 24 grader

INOMHUS! Alltså det här är ett ämne som jag inte blir trött på att diskutera. Jag blir dåsig i den temperaturen som vi har inomhus. Vår termometer närmar sig nu 24 grader och mer kommer den inte att stiga. Jag har nämligen en på plan att slå sönder varenda jävla element här hemma. Alternativt dra ur sladden(?) till värmepannan. Jag får på riktigt dåndimpen. Klåda över hela kroppen av irritation.

Har ni temperaturkrig hemma? Jag skruvar ner och Ibbe skruvar upp. Såhär kan inte jag ha det. Jag vill ha en LAGOM temperatur. Det är ju enklare att sätta på sig en tröja till om man fryser tänker jag? Sen är det enligt mig helt orimligt att frysa i 24 grader. Vet ni hur vi har det på nätterna? Jo, då har vi MINUS 17 grader i sovrummet – för att Ibbe är SÅ varm på nätterna. Då anpassar jag mig, för det är som sagt lättare att ta på sig ett till täcke än att klä av sig skinnet.

Slut på klag! Nu ska jag promenera till kontoret och spela in sponsorpuff till Tvillingpodden. Annika Norman kommer och jobbar med oss idag vilket ska bli så mysigt. Det ska bli kul att visa henne det nya kontoret. Jag tänkte för övrigt snart köpa hem påskris, såhär såg mitt påskris ut förra året. Jag ska gå upp på vinden och se om jag har sparat alla fjädrar. Jag borde ju ha gjort det!
Här är Elsas och Philips allra första påsk. Alla tre som små påskharar.

 1. Jennie skriver:

  Heja Ibbe! Älskar värme, vi har 23-25 grader och min man anpassar sig och i värsta fall går han i kalsonger 😉 Det kan vara min plan haha

 2. Haha… hade samma diskussion med mitt ex när vi bodde i hus. Jag HATAR kyla och tycker att det är ohemtrevligt med kalla golv där man inte kan låta barnen leka. Och min sambo sa exakt som du. Skillnaden var bara att jag gärna hade jämn temperatur i hela huset. Det verkar vara ett problem för många det där. Jag röstar för att du får klä av dig skinnet

 3. Jag älskar värme inne på dagen och på natten vill jag även då ha varmt . OM jag har fönstret öppet på glänt så sover jag i både fleece under mig och över + ett täcke över . Jag e en riktig fryslort och snart e det ett bekymmer blott när jag flyttar till sydligare breddgrader.
  Tillbaka till erat dilemma , ni får nog prioritera e jag rädd . Själv hatar jag att prioritera, gjort det i samboförhållanden sedan 1988, men nu e det enough! Min värme mina egna bekymmer .
  Puss puss till er .
  Ni löser det .

 4. Det är alldeles för varmt och skulle inte alls palla det!!! Dåligt för miljön och plånboken också..

 5. Vi har det tvärtom för kallt ❄️ Bor i en gammal unken hyresrätt, elementen är på max men ändå har vi bara 18,5-19 grader inne. På kvällar o nätter är det iskallt!! Har sagt till bovärden men inget händer…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..