Torsdag med riktig fredagsfeeling

Även om jag och Angelica blev ordentligt osams i förmiddags så har jag haft fredagsfeeling idag. Vi bråkar sällan på det sättet som vi gjorde tidigare idag, men när vi blir så osams så går det som tur var över fort. Men när jag blir så arg som jag blev måste jag gå ifrån Angelica och det var precis vad jag gjorde. Det är tur att vi är olika där. Jag går gärna undan när jag blir arg/irriterad/ledsen, medan hon gärna ältar och ältar i en evighet.

Nu gick solen precis i moln, men annars har det varit precis lika fint väder här idag som det var igår. Jag älskar det här vädret och får helgfeeling av det helt klart. Nu ska jag snart ta en promenad hem och ikväll kommer Maria och Andy hem till Angelica på middag. Jag ska passa på att leka lite med dom också, det var så längesen!

Mycket nöjd med vår rosa vägg här på kontoret! Tur att vi blev sams igen. Jag gillar verkligen inte att vara osams med den där Angelica, men hon kan verkligen driva mig till vansinne.
Bästa Annika Norman har hängt här idag. Hon är fantastisk! Hon är även med och pratar mode och relationer i avsnittet av Tvillingpodden som kommer ut på måndag.

  1. T skriver:

    Vad kommer Angelicas rosa tröja/jacka ifrån på bilden av er? Jättefin!

    1. Det står inte i den! 🙁 Jag köpte den av Felicia Aveklew 😀 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..