Nu blir trappan som ny igen…

Hoppas! Jag har tröttnat på alla slitningsskador i vår vita trappa. Tydligen har det blivit så av att Signe kutar upp och ner med utfällda klor. Jag tänker hela tiden att det var nyss vi renoverade hela vårt hus men nu har vi bott här i mer än fyra år. Time flies verkligen och det är på tiden med lite förbättringar. Idag står trappan högst upp på mitt schema!

Nu är hela säsongen av Husdrömmar på SVT slut och det känns så tråkigt. Det är Ibbes och mitt favoritprogram och ett av få tv-program som båda gillar. Jag drömmer verkligen om att bygga ett hus. Vi borde göra upp en tydlig plan för hur det ska gå till istället för att bara drömma. Den drömmen vill jag verkligen ska bli verklighet.

Där borta sitter den lilla skurken. Det ska bli kul att fixa med trappan! Hoppas torktiden är kort och att jag inte glömmer något viktigt på övervåningen…
Såhär ser det ut på flera av trappstegen. Vi började renovera trappan själva för fyra år sen. Men gav upp efter att ha slitit bort all matta som låg på varje trappsteg. Vidrigt jobbigt. Det var värt varenda krona att någon annan målade hela trappan.

  1. Av den anledningen valde jag att lägga dekorvax just på själva stegen i vår trappa. Bets är också bra eftersom det drar in i träet.

  2. Sanna skriver:

    Måla vartannat trappsteg så kan du gå upp om du glömt något och så målar du resten när de första torkat

    1. Emma skriver:

      Gud vad smart

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..