Att vakna av en bok på bröstet

Imorse vaknade jag av att Elsa stod upp i sängen och tog ner böcker från hyllan ovanför mitt huvud. Kanske inte världens bästa placering av böcker såhär i efterhand. En tung bok trillade ner rakt på mig. Ej så skönt!

Elsa och jag har haft en supermysig morgon med supersmoothie-frukost och ett gemensamt bad. Ibbe var på fest igår så han sov inne i stan. Nu har vi precis ätit lunch som blev över efter gårdagens middag. Mella och hennes dotter Alicia var här och hade fredagsmys med oss. Mella och jag lagade korvstroganoff och så åt vi alla fyra tillsammans. Så mysigt!

Jag hade hellre vaknat av en puss än en bok. Men man tar det man får, hehe.
Elsa ville gärna att Alicia skulle ha på sig klänning så att de kunde ha dansparty. Så gulligt!
Igår fick Elsa ett bud från Viaplay (ej samarbete). Så generöst bud! Elsa är helt kär i Skye från Paw Patrol. Sen hon flyttade hem till oss igår har hon inte lämnat Elsas sida.
Påskfjädrar, ägg att måla, juice, påskägg, klubba, choklad och Skye från Paw Patrol och Viaplay.
Lyxig helgfrukost! Elsa åt samma sak minus jordnötssmöret.

 1. Hahaha, men lila sötnosen då <3 Men ja, hon hade kanske kunnat väcka dig med en puss tycker jag också, haha.
  Hoppas ni haft en underbar helg!
  Kram <3

 2. Kim skriver:

  Haha, nej kanske inte den bästa uppvakningen 🙂 hoppas de blev bättre nästkommande dag!

 3. Anna skriver:

  Blir det inte ett ”samarbete” sekunden du bestämmer dig för att nyttja deras gratisprodukter för att tjäna pengar på dem? Eller reklam/sponsring/whatever. Det är väl ingen som går på att Viaplays syfte enbart var att önska en glad påsk och du är random utvald.

  Men det kanske är det nya att försöka komma undan reklammarkerade inlägg genom att hävda att man gör reklam utan att ha bett om det…

  1. Sandra skriver:

   Eftersom Jessica inte får betalt för att visa upp produkterna är det inte krav på att reklammarkera såna här inlägg. Viaplay har skickat produkterna i hopp om att Jessica är snäll och visar upp dom vilket givetvis ger dom reklam, men det är inget krav på Jessica att hon måste visa upp det och tacka Viaplay. Hon kunde ju lika gärna sagt att hon gjort korgen själv till Elsa, eller bara struntat i att visa upp den helt enkelt.

   Många bloggare har sagt att dom inte visar upp en bråkdel av alla bud just för att det känns som gratisreklam.

  1. Jag betalar för Viaplays tjänst helt själv. 🙂 Anledningen att jag visar upp budet är för att jag tycker att det är ett härligt bud. Jag får inte en krona för det, alltså inget samarbete. 🙂 kram J

   1. Anna skriver:

    Ja men precis. Ett sätt för företaget att smygreklama in sina saker. Att Jessica själv betalar för Viaplay är ju oväsentligt. Nu har hon ju gratis nämnt dem i positiva ordalag i sin blogg och visat upp fina bilder på deras maskot vilket var precis deras syfte. Samtidigt har Jessica fått bidrag till innehåll i sin blogg som hon tjänar pengar på vilket var hennes syfte.

    Kalla det vad ni vill men att det skulle vara ett inlägg som inte innehåller reklam är ju väldigt långt ifrån sanningen.

    1. Hej igen! Jag har absolut ingenting emot att reklam-markera mina samarbeten, och jag är väldigt noga med det. Jag försöker aldrig få till smygreklam på något sätt. Jag är stolt över mina samarbeten och jag ser det som positivt att man märker ut när det är ett betalt samarbete. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..