Världens längsta kortaste dag!

Vilken pangsöndag! Igår kväll var jag på vin och ostmys hemma hos en kompis. Det var så trevligt och blev helt otroligt sent. Jag trillade in här hemma efter 04. Jag minns knappt när det hände senast. Jag fick sovmorgon idag och gick upp vid lunchtid. Trots det har den här söndagen känts evighetslång, på ett härligt sätt.

Vi bestämde oss för att skotta fram våren jag och Elsa. Efter att Ibbe hade varit på en springtur löste han av mig med skottandet och skottade av resten av altanen. Det var en och annan bajskorv som tittade fram under snön. Nu har vi hjälpt våren på traven känner vi! Jag satt i solen i en timme och samlade lite fräknar på nosen. När vi var klara med altanen kom Pär och Linda förbi med sina två kids på våffla och kaffe.

Före snöskottningen…
Världens bästa team! Elsa tyckte att det var superkul att hjälpa till med sin lilla spade.
Efter! Ser ni våren? Den är kommen!
Idag var det verkligen skinnjackeväder! Äntligen!
Elsa fick äta sin lunch ute idag! Insvept i filt.
Sen hoppade hon runt i snön i pyjamas.
Jag avslutade dagen hemma hos min vän Helena med kaffe och våfflor. Är det våffeldagen så är det!

  1. Låter ljuvligt! Har en fullspäckad vecka framför
    Mig, är helt slut redan nu och veckan har inte ens börjat sååå glad att jag bokat in klipp+slingtid imorgonbitti så jag får en bra start! blir det invägning imorgon? kör mina 30 dagar sockerfritt/lchf nu, är på tag 23! Hoppas på fina resultat imorgon Kram o godnatt fina Jessica

  2. Linda skriver:

    Vilken härlig dag

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..