Elsas huvudfotingar med kärleken

Elsa har sedan hon var jätteliten kallat allt som är hjärtformat för kärlek. Så himla gulligt och fint. Nuförtiden får vi med oss teckningar hem från förskolan väldigt ofta och jag älskar det. Hon är mycket för att rita huvudfotingar och här har hon ritat mig, Ibbe och kärlek.

Första gången Elsa gjorde en huvudfoting blev jag så förvånad. Hon hade tidigare mest gjort cirklar och streck. Och från ingenstans gjorde hon en liten gubbe med armar och ben. När började era kids rita huvudfotingar?

Så gulliga vi är, med hår och allt. Det gröna hjärtat bredvid oss är kärleken.
Här var en till liten huvudfoting på andra sidan av pappret.
Jag såg nu i arkivet att det var i början på januari som Elsa ritade sin första lilla huvudfoting. Den har vi sparat.
Tänk att hon fyller 3 år i maj! De är verkligen de tre bästa åren i hela mitt liv!

 1. Hanna skriver:

  Min dotter var nog väldigt tidig, började med huvudfotingar när hon var knappt två. Nu är hon snart 2,5 och ritar figurer med ansikten med ögon, öron, näsa mun och hår, och kroppar med armar och ben:).

 2. Emma skriver:

  Min snart 3 åring gjorde det för några dagar sen. Tror det är lila vanligt som att de ritar huvudfotingar i denna ålder som att de inte gör det.

 3. Maja skriver:

  Vår son fyller 4 i slutet av maj o han och lillasyster på nyligen fyllda 2år ritar likadant men det kommer nog snart. Han har inte ro att sitta stilla o rita heller. Lillasyster gillar o rita

  1. C skriver:

   Min son började någon månad innan han fyllde 4. Han hade inte heller ro innan. Nu är han 4 och 2 mån och helt plötsligt går det jättebra för han att sitta stil och rita så som du sager det kommer när det kommer 🙂 min son har alltid haft ro att sitta på förskolan men hemma var inte det kul och eftersom han målade mm där tycker jag han kan göra det han vill hemma.

   Min dotter som är 6 nu var mycket mer intresserad av att måla från tidig ålder, hon var runt 3 när hon gjorde huvudfoting första gången

 4. Min dotter var också tidig med det, 2,5 år var hon när de första ritades. Nu är hon 3 år och tror hon är den enda i sin förskolegrupp som gör det:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..