Nu är vi uppe i luften!

Jag och Angelica befinner oss nu inne i planet på väg till Malaga. Vi ska landa om ungefär en timme. Jag är superkissnödig men sitter längst in, närmst fönstret. Och han som sitter längst ut sover så himla gott så jag har inte hjärta att väcka honom.

Det är väldigt härligt med wi-fi ombord så att det går att surfa runt. Vi har även passat på att sova en stund både jag och Angelica. Tänk att vi kommer fram till sommarvärme i Spanien! Det känns lite smått overkligt och så så angenämt! Tänk att få lite medelhavsvärme i dagarna två. Jag hoppas att det kommer finnas lite tid för sol och bad! Jag känner förresten inte av någon som helst klaustrofobi. Så skönt!

Vi ska åka med fartyget, som är världens största, från Malaga till Barcelona där vi kliver av och flyger hem på torsdag. EDIT: när det här inlägget kommer upp ha vi varit ombord på fartyget sedan igår.

  1. Frida skriver:

    Vilken irriterande reklam som täcker din sida!! Sånt får mig faktiskt att strunta i o läsa bloggen när jag först måste klicka o gå till en för mig ointressant sida för o komma vidare. Att du använder reklam förstår jag men det där är bara irriterande!!! Glad påsk!! O hoppas resan va härlig!!

    1. Åh vad dumt! Det är inte jag som styr det tyvärr. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..