När pappan fixar påskkärringen

Ibbe smsade mig i tisdags kväll och hade panik! Han kom på att det var utklädning på förskolan dagen efter och letade efter saker till det. Jag svarade att han ju kan göra en liten påskhare av Elsa med lite kajal, men han kände att påskkärring var lättare. Den lyckan i Elsas ögon på bilderna som Ibbe skickade till mig! Alltså hur glad ser hon inte ut?

Han löste det med lite läppstift, kajal och en bandana som låg i min walk in. Gulligaste fina Elsa. Idag kom Elsa hem från förskolan med pynt till påskriset. Vi har en björk i vår trädgård så Elsa och jag hoppade ut och hämtade in grenar direkt när jag kom hem från Arlanda.

Tror till och med att det blev lite lila läppstift!
Min lilla påskkärring.
På väg till förskolan med sin guldkjol.
Nu har vi klätt påskriset!

LOADING..