Mot påskfirande nummer ett

Vi sitter i bilen på väg till Ibbes mamma nu för påskfirande nummer ett! Det blir påskmiddag och övernattning. Mysigt! Det är en bit att åka dit så då är det skönt att stanna över natten.

För att undvika missförstånd och tjafs över att komma iväg försent gjorde Ibbe ett planeringsschema likt ett inspelningsschema. Jag fick  ett sms med schemat igår kväll så att jag skulle ha koll. Haha det funkade! Det fanns till och med utrymme för Elsa att hoppa bort till sina älskade kusiner och måla påskägg innan vi åkte.

Elsas lilla ägg!

Redo för påsk!

 

 1. Vilket bra och realistiskt schema, klockren idé!

 2. Första känslan var ”va fan?!” Men sen tänkte jag lite längre och ja, det skulle underlätta massor och förhindra tjafs! Superbra!

 3. Fanny skriver:

  Så bra med schema! Det gör jag med för att underlätta för alla i familjen ☺️

 4. Malin skriver:

  Bra schema! Skulle behöva göra liknande till min sambo!

 5. Kim skriver:

  Haha det låter som att Ibbe är den mer planerade föräldern? Jag fick typ panik av smset, krävs det så mycket planering med ett barn inär man ska åka iväg en natt? Man kanske kan packa dagen innan för att spara lite tid? Thinking out loud 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..