När hennes skratt bubblar över

Vi hade det så mysigt hos Elsas farmor! Elsa lekte massor med sin farmor och vid ett tillfälle skrattade hon så mycket att hon tjöt. Det var så fint att se! Vi ses inte så jätteofta, det är en bit till Elsas farmor, men när vi väl ses är det som att det inte alls var längesen sist. Elsa tycker väldigt mycket om att vara där.

Haha, vad roligt att Ibbes schema för oss väckte så många känslor hos er. Någon tyckte att det var konstigt eftersom att vi ”bara” har ett barn och bara skulle vara borta en natt. Vi är borta två nätter, en natt hos Ibbes mamma och ikväll bor vi på hotell i Stockholm. Jag tyckte att schemat underlättade jättemycket för oss. Det är såklart inte lika för alla, och tur är väl det!

Elsa utanför Farmors hus.
Ett försök till en familjebild. Haha, jag vet inte vad Elsa såg.
Fantastisk utsikt från hotellet! Skriver mer om den här mysiga vistelsen imorgon. Hoppas att ni har haft en fin påskafton!

  1. Emma skriver:

    Så konstiga kommentarer. Så klart man kan komma iväg i tid med ”bara” ett barn men ni gjorde väl det för att det skulle gå smidigt och utan tjafs.

  2. Men va? Schemat var ju klockren!! T.o.m så att jag gjorde likadant med min make nu när vi ska iväg på resa. Vi kom ut 40 mln inann utsatt tid! Helt fantastiskh! Ska alltid göra sä när vi ska iväg på längre resa
    Kram!

  3. Visst är det härligt att se barnen med sina nära och kära och att de har en fin kontakt trots att man inte ses ofta! Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..