Lämnar napparna hos kaninungarna idag

Idag är det dags! Vi har länge pratat om att sluta med napp här hemma. Egentligen var planen att det skulle ske närmare Elsas 3-årsdag. Jag har skrivit ett inlägg här om hur napp påverkar bettet. Men i veckan frågade de på förskolan om det var okej att Elsa inte har napp där när det är vila. Hon sover inte på vilan längre, men de menade att det är lättare att hon slumrar till när hon har napp där eftersom att hon förknippar nappen med sömn. Vi testade och det gick hur bra som helst!

Nu har Elsa bara napp här hemma när hon ska sova. Eller när hon är ledsen. Men nu är det alltså dags att sluta helt. Elsa är pepp och har pratat länge om att lämna napparna till kaninungarna på Skansen. Jag såg i min väderapp att det ska regna idag, men det är inte hela världen med lite regn tycker jag. Det ska bli roligt att komma iväg på en familjeaktivitet.

Vår stora lilla tjej!

  1. Vore kul att höra hur det går med träningen inför halvmaraton? 🙂

  2. Jag såg er vid torget med alla stånden. Då kom vi precis från lillskansen där vår treåring just fått lämna sina nappar. Kul och vi slapp ju regnet!

    1. Åh, vad kul! 🙂 Hoppas det gick bra för er också! 🙂 Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..