Nu kastar jag ut vågen!

Ni må tycka att jag är velig och kör nystart titt som tätt när det kommer till kost och träning. Men vet ni, det är så jag fungerar. Jag kommer kanske ändra mig igen efter det här. Men just nu känner jag bara för att leva life och skita i vad det står på vågen. De siffrorna är egentligen helt oviktiga för mig och mitt mående måste få vara prio ett. Jag är trött på dåligt samvete över att stoppa ”fel” saker i munnen. Trött på skitångest över att kanske ätit för mycket eller fel. Med det sagt säger jag inte att jag inte vill tänka på vad jag äter. Det vill jag. Jag vill äta hälsosamt och jag vill fortfarande gå ner i vikt, men jag kan inte med de här veckouppdateringarna längre. I have had it.

Så, nu slänger jag ut vågen och fokuserar främst på mitt inre ett tag. På lördag springer jag mitt livs första halvmaraton och det ser jag fram emot. Många har frågat hur träningen inför det har gått. Det har väl egentligen inte gått som jag planerade från början. Jag har sprungit en mil som längst. Mitt mål för lördag är att hinna runt innan de drar snöret. Det kommer jag att klara! Länge leve min kropp. Den lever och den mår bra.

  1. GOOD FOR YOU! Och lycka till på lördag.! Hur det än går så har du iaf försökt och det är ascoolt!!

  2. Karo skriver:

    Hej, helt rätt vikt är bara en siffra! Du har aldrig funderat på att scanna dig regelbundet istället ? Så du ser sammansättningen av fett, muskler, vätska mm i förhållande till ålder och längd. Där kan de även utlösa de virala värderas och det är de som ska vara bra för att kroppen är hälsosam från insidan och ut. Lycka till.

  3. Bea skriver:

    BRA DÄR!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..