En kväll med honom och henne

Igår bjöd jag med Ibbe på middag på en restaurang i Åkersberga. Angelica frågade om hon fick följa med och erbjöd sig då att köra hem så att Ibbe och jag kunde skåla i lite bubbel för att fira att han fyllde 40 år. Supermysig kväll! Ibbe var lite orolig innan att det inte var så tajmat med Elsas nattningstid, och egentligen var det inte så bra tajmat, men det gick över förväntan. Elsa var överlycklig över att vara på restaurang och de hade barnmenyer som var som teckningar som man kunde fylla i, till Elsas stora glädje.

Jag vill inte på något sätt skryta om Elsa men hon kan rita innanför linjerna på en teckning. Är inte det väldigt skillat för att inte ha fyllt tre år än? Hehe. Sista timmen fick Elsa sitta med sin padda på restaurangen för då hade hon tröttnat på vårt restaurangbesök. Nattningen gick bra sen även om det blev senare än vanligt och hon saknade sin napp. Hon pratar mycket om sin napp när hon ska sova och när hon vaknar. Ibland undrar jag om vi tog bort nappen för tidigt, men samtidigt så blir tänderna ju påverkade från när de är tre år, så det är ju dags.

  1. Linda skriver:

    Haha det är verkligen så olika! Vi tog å gav bort napparna nu i påsk när min son var 1 år 9 månader gammal. Och det var en gång efter vi kom hem fr Skansen han frågat efter den men aldrig igen. Så jag tror bara man ska bestämma sig å sen hålla fast vid sitt beslut 😉

  2. Åh känner igen mig i det med nappen. Min dotter fyllde tre igår och har nu varit utan napp i snart två månader men ibland kan hon säga att hon saknar nappen och det gör lite ont i mitt mamma hjärta, när jag vet att det är jag som skapat detta nappberoende och nu tar ifrån henne en sak som betytt trygghet. 🙁

  3. Fanny skriver:

    Förutom de eminenta generna undrar jag om det kan vafa för att hon just nu är endabarn? Hon får er odelade uppmärksamhet&uppmuntran?

  4. Linda skriver:

    Joooo det ÄR tidigt och såååå duktigt! Hejja världens sötaste Elsa ❤️ Min dotter på snart 7 kämpar fortfarande med det, haha, som sagt sååå olika det där!! Ni verkar haft EN ljuvlig kväll, fina ni! Och Grattis Ibbe!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..