”Hoppas dom där inte våldtas och så vidare”

Jag är så upprörd. Jag har väntat. Andats. Väntat lite till för att inte skriva det här i affekt. Nu har det sjunkit in, jag har vänt och vridit på det som har hänt, men jag känner att jag måste skriva av mig till er. Jag är så jävla arg. Idag hörde en person av sig och sa att hen hade sett Alice och Elsa i Filip och Fredriks program ”Breaking News” igår. I ett inslag som Filip har döpt till ”Saker som är SD utan att man tänker det” visar han upp en bild på Alice och Elsa när de står vid glassbilen. Man ser Alice och Elsa bakifrån och bilden är tagen från det här blogginlägget från förra året. Det vidrigaste av allt i inslaget är att Filip pekar på Alice och Elsa och säger ”hoppas dom där inte våldtas och så vidare”.

1. Du tar inte bilder utan att fråga om lov.
2. Du tar inte bilder ur sitt sammanhang och kopplar ihop det med andra saker, som tex SD.
3. Du säger inte ”hoppas dom där inte våldtas och så vidare”.

Jag har precis pratat med en på produktionsbolaget Nexico och blev hänvisad till projektledaren. Den jag pratade med sa att det givetvis inte får gå till såhär.


Det var den här bilden som de använde i programmet.

 1. Det är ett brott mot upphovsrätten, inget annat!
  Resten handlar om moral….

  Skicka faktura för användandet av bilden som du äger.
  Adressera den till produktionsbolaget. Runt 5 000:- plus avgift för otillåten användning ytterligare 5 000.-
  Lycka till!

 2. Ylva skriver:

  Lettkränkt much? JA…dom borde inte tagit det utan att fråga…men snälla…lägg inte ut bilder på era barn…dom fortjänar ett privatliv!!!

  1. Annica skriver:

   Ylva: outbildad much?

 3. Vidrigt och helt oförståeligt hur de kunde göra så!!!
  Fy fan!
  Kram på er och era fina barn ❤

 4. Denice skriver:

  Varför tog dom inte bilder på sina egna barn med glass. Dom har båda två barn i samma ålder som era barn, och varför använder dom då inte en egen bild på sina egna barn??!!! Fråga dom det, så kanske dom fattar hur ni känner. Vidrigt!!!

 5. Nicole skriver:

  Fyfan vad vidrigt! Stå på dig! skulle bli helt galen om jag var i din sits!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..