När hela jorden går under

Vilken natt! Jag har drömt världens verkligaste dröm. Ni som har hängt med ett tag vet att jag ogillar att höra andras drömmar, så nu måste jag gå emot mig själv. Men den här mardrömmen var så verklig! Jag drömde att hela jorden höll på att gå under. Att jordens dragningskraft upphörde och allt gled runt. Alla dog och det var helt fruktansvärt. Jag vaknade helt svettig imorse och lättad över att det bara var en mardröm.

Igår kväll kom en stor sorg över mig. Jag lyssnade på en hemsk låt ”du kommer ångra det här” med Uno Svenningsson, och blev bara så ledsen. Jag har PMS och har inte kvar någon PMS-medicin så det förklarar mitt mående. Idag känns det bättre men jag behöver förnya mitt recept. Det är egentligen bara ett telefonsamtal bort, men jag ogillar såna samtal av någon konstig anledning så jag har dragit mig för att ringa.

 1. Hej!

  Har en fråga som kanske du eller någon av dina läsare kan svara på? Misstänker att jag också har problem med pms och efter att ha samlat mod till mig ringde jag MVC och bad om råd. De sa att eftersom jag har preventivmedel utan hormoner (kopparspiral) så är det inte pms.
  Någon som vet om detta stämmer? Trodde
  man kunde ha problem med pms ändå?

  Kram
  Rebecka

  1. Sarah skriver:

   Nej det där kan väl inte stämma. Pms beror ju inte på
   Preventivmedel, kan säkert bli värre av för mycket hormoner såklart men du kan ju ha det ändå. Kontakta en annan bm

   1. Tack för svar, är inne på ditt spår.
    Men vad okunnig MVC jag pratade
    med då

  1. Nej det där kan väl inte stämma. Pms beror ju inte på
   Preventivmedel, kan säkert bli värre av för mycket hormoner såklart men du kan ju ha det ändå. Kontakta en annan bm

 2. Emma skriver:

  Men förnya recept via 1177 mins vårdkontakter. Hur smidigt som helst. Brukar avboka o boka tider där igenom också om det inte är akut. Du får ett sms när det svarat. Om jag gjort en recept förnyelse på morgonen kan det ibland vara klart på eftermiddagen ibland en dag.

 3. Jag drömde också att jorden gick under inatt! Han som mördade Anna Lindh ställde sig i mitten av rummet och bara ”jag har stängt av allt telekom-nätverk, all el, internet och alla vägar och satt ut monster där. Alla som använder sig av det kommer dö. Ni tvingas nu leva alternativa liv.” Och där satt jag och tänkte hur i helvete ska jag få kontakt med min sambo som är på jobbet och min familj 30 mil bort när varken internet eller telefonen fungerar? Alla pengar brann ju inne också eftersom att man inte kom åt banken längre… Reality check puh, var också svettig när jag vaknade!

 4. K skriver:

  Du kan ju förnya receptbelagd medicin via nätet…? Då slipper du ringa.

 5. Sofia skriver:

  Hej Jessica! Det här är första gången jag kommenterar, tror jag men jag har ett hett tips! Jag förnyade recept via 1177.se! Det var bara att logga in och fylla i de uppgifter de efterfrågade, så fick jag ett meddelande några dagar senare om att receptet var förnyat och kunde hämtas ut. Jätteskönt att slippa ringa!
  Tack för en bra, fin, härlig och ärlig blogg!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..