Tim ”Avicii” Bergling finns inte mer

Det är så otroligt sorgligt. Jag har precis sett klart dokumentären om honom som finns på SVT. Jag hade ingen aning om hur han har mått. Han var ett musikaliskt geni och han har lämnat efter sig helt otroliga verk. Det är verkligen ofattbart att han inte finns mer. Mina tankar går till hans familj och hans vänner. Tänk att finnas ena dagen och den andra dagen finns man inte mer. Det är längesen jag grät såhär mycket. Jag finner inga ord.

I tried carrying the weight of the world
But I only have two hands
Hope I get the chance to travel the world
But I don’t have any plans
Wish that I could stay forever this young
Not afraid to close my eyes  

Wake me up when it´s all over.

  1. Helena skriver:

    Visst är det sorgligt! Det här är första gången som jag känner mig riktigt ledsen för någon känd person som dör. Kan inte sätta fingret på vad det är men hans död berör mig så sjukt mycket. Som om någon närstående har dött.. Kanske är det för att han var som ”oss” och kändes så himla jordnära, liten och försiktig. En liten pojke som bara kastades in i något som gick alldeles för fort. Så ung..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..