Nostalgitripp tillbaka till barndomen

I annonssamarbete med Gille

Jag har inlett ett superkul samarbete med Gille, ni vet kakorna. För mig blev det här samarbetet som en riktig nostalgitripp tillbaka till min egen barndom. Vi köpte alltid Gilles kakor i stora lådor när det var dags för kalas hemma hos oss. Vi har en väldigt stor släkt och när det var kalasdags var det inte helt ovanligt att vi blev närmre 30 personer. Drömmar och syltkakor var favoriterna.

När jag nu fick frågan om att göra ett samarbete med Gille tvekade jag inte en sekund. Lådorna finns fortfarande kvar som när jag var liten, men nu har de även lanserat sju sorters kakor, i superfina kartonger. I deras sju sorter har de valt att blanda favoriter från förr med nya spännande smaktrender. Du hittar tre av sju sorter ute i butik nu, de lanserades den 9 april.

Elsa bjöd in till kalas vid sin lekstuga för att fira att våren äntligen är här. De givna gästerna var självklart kusinerna Alice och Philip. De tre är verkligen mer som syskon än kusiner. Jag gjorde en stor glasstårta som jag toppade med kakor. Det gick hem hos alla tre, även hos Angelica som inte syns på bilderna men som stack in sin hand då och då.

Tur att kidsen älskar den här platsen lika mycket som jag. vanligtvis står det här bordet med parasollet på vår altan, men det blev perfekt att ha det utanför lekstugan. Det blev mer ombonat och hemtrevligt tycker jag.
Glass och kakor i stora lass!

 Elsa var nöjd med kak-glasstårtan! 
 Alice fick feeling och vårstädade Elsas lilla altan. Den behöver en sista strykning med vit färg. Det börjar bli dags för det snart.
Två av tre sorter som finns ute i butik nu. Chokladkakorna är krispiga kakor med bitar av mörk choklad. Ingefärakakorna är min personliga favorit och det är kryddiga kakor med malen ingefära och limesmak. Den tredje sorten är drottningkakor som är mördegskakor med hallon- och blåbärsfyllning.
Så mysig eftermiddag tillsammans!
Det blev både kaksmulor och strössel som topping på glasstårtan!
 Sen fick vi span på en liten mus.
 Vi la ut kaksmulor till den och hoppades på att den skulle komma fram igen. 
 Det gjorde den också, men den försvann lika fort när tre små nyfikna kids stod och skrek av lycka. 
Det är fint att de här tre har varandra. Jag älskar när de lyckas hålla sams och bara har kul, vilket inte är dygnet runt, haha.

Visst är de nya förpackningarna fina? Så fint med rosa och illustrationerna på tycker jag.

Tack finaste kusinerna för ett mysigt kalas!

I annonssamarbete med Gille

  1. Dea skriver:

    Jag älskar kakorna med choklad i. Så gott! Och havreflarn!

    1. Åh havreflarn! Så längesen! Det är Ibbes favorit :)Kram J

  2. P skriver:

    Åh vad mysigt kalas! Måste testa de nya kakorna, perfekt för utflykt i sommar med barnen 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..