Bebislängtan och frustration

Igår kväll bröt jag ihop. Min kropp är helt slut efter helgen. Jag fick sova gott inatt så idag känns allt mycket bättre, men ni kanske känner igen känslan av att vara på dåligt humör och riktigt trött samtidigt. Och så säger någon något dumt eller så slår man i tån i bordsbenet. Den känslan infann sig igår kväll. Jag kände mig matt och trött och framförallt varm. Jag vet inte hur många gånger vi har diskuterat temperaturen inomhus här hemma, men igår brast det för mig.

Jag skruvar ner våra element och Ibbe skruvar upp. Sådär håller vi på. Vi verkar inte kunna mötas på mitten där. Nu är Ibbe bortrest över dagen så imorse passade jag på att skruva ner alla element och vädra ur så att det blir frisk och härligt luft inne. Jag blir helt dåsig när det är 24 grader varmt och instängt. Jag kan väl inte vara ensam om att känna såhär?

Hur som helst! Hur kul är det inte med alla bebisar som kommit? Jag såg att Vanja fick sin Basilika igår. Ljuvligt! Jag börjar mer och mer känna en längtan efter en till bebis nu, även om jag i ärlighetens namn trivs väldigt bra som vi har det nu. Men tänk det där bebisgoset. Så mysigt!

Här var Elsa runt 1 år tror jag.
Tänk vad fint om man lyckas skapa ett till litet liv.

Lilla mini-Elsa!
Hon och jag! <3

 1. Jag gillar varmt och min sambo vill ha svalare. Vi resonerar så att det är lättare att klä på sig än att klä av sig. Vi håller 18 grader och jag får mysa in mig i varma koftor och inneskor i ull. Fungerar finfint.

 2. 24 grader är alldeles för varmt!

 3. Maria skriver:

  Jag hade faktiskt inte kunnat leva med någon som inte förstår hur onormalt och sjukt det är att ha 24 grader inomhus medvetet. Era värmekostnader måste vara helt sinnessjukt höga och i miljöperspektiv är det bara pinsamt enligt mig att kunna stå för att man brassar hemma till 24 grader när det gott om väl räcker med 20-22 grader för 99% av människor i världen… kan inte du säga till honom så be någon annan göra det.

 4. Mia skriver:

  Oj måste ju bli jättedyrt med uppvärmningen! Vi håller 20 grader i sovrummen, bättre ta ett varmt täcke

 5. Ida skriver:

  Känner igen det där med värmen. Även om jag är frusen av mig så kryper det i kroppen på mig när det blir för varmt.
  Bebismyset är nåt jag börjar längta efter också. Har redan en goding på snart tre år, men fick missfall i höstas och då tappade man sugen en aning om man säger så. Så det känns lite sisåsdär att försöka igen, med rädslan för att det ska hända igen samtidigt som man vet att det kan gå vägen. ♥️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..