Framför kameran under förmiddagen!

Den här dagen har gått i ett! Under förmiddagen var jag och Angelica hos bästa Nathalie Nyberg och plåtade lite bilder till nya headers. Nästa vecka sker det en hel del förändringar för både mig och Angelica. Jag ser fram emot att dela med mig av det för er. Jag har känt mig lite seg idag. Elsa har kommit in i en period där hon sover rätt dåligt på nätterna. Hon vaknar ofta och har svårt att komma till ro igen. Jag funderar på om inte hon ska få börja sova i sitt eget rum snart igen. Under en period sov hon i sitt rum hela nätter, men nu nattar vi henne i vår säng och så sover hon hos oss hela nätterna.

Hur är det med era barn som är runt 3 år? Jag älskar att ha Elsa nära mig på natten, men när alla i familjens sömn blir störd känns det inte helt hundra längre. Kan man dela upp det så att hon sover hos oss på helgerna men i sin egen säng på veckodagarna? Eller måste man vara konsekvent?

Gullmunken på väg till förskolan. Idag har vi varit på utvecklingssamtal på förskolan. Mer om det sen!
Bästa Nathalie Nyberg plåtade mig idag. Hon är grym!

 1. marie skriver:

  Så snygg jacka, var är den ifrån?

 2. Vår 3,5-åring sover i sitt eget rum, eller sen ett halvår tillbaka delar hon med lillebror(drygt 2 år). De har båda fått flytta ut till eget rum vid 3 månader och har sen aldrig mer velat sova i vår säng. För det mesta sover de hela nätter, men i perioder drömmer de mycket mardrömmar men då är det snarare att de ropar på pappa och vill att han ska komma. Han brukar natta om dem och sen komma tillbaka in till oss. De sover alltså alltid själva, aldrig med nån av oss. Frågan om att sova i vår säng har de aldrig tagit upp. 3,5-åringen har haft perioder då hon velat sova på andra ställen dock. På golvet i hallen gick hon och ta sig varje natt, på golvet i sitt rum ville hon bli nattad ett tag och sov resten av natten, och ett tag gick hon upp och la sig i soffan för att sova vidare.

 3. Maria skriver:

  Mina barn har fått bytt till egna rum när de varit typ 8 månader, och alltid sovit i egen säng i vårat rum när de sov där. Men de har fått komma över om de velat. Vi hade en period med vår dotter när hon var drygt 3 när hon ville komma in till oss. Löste det med en uppblåsbar madrass under sängen som jag drog fram till henne på kvällarna . Då fick hon komma till oss men sömnen blev aldrig störd

 4. Sofia skriver:

  Fy satan vad snygg du är

 5. N skriver:

  Våra barn 5 och 7 har ganska nyligen börjat sova hela nätterna i sina egna sängar. De har alltid fått börja sova i sina sängar för att sen komma smygandes till oss nån gång under natten. Undantaget när de varit sjuka då har de fått börja hos oss. Sömnen har varit riktigt usel under alla år men oftast blev det som så att antingen jag eller min man tog ett av barnens sängar när de började bli större och utrymmet i sängen minskade. Vi pratade ofta om att vi borde följa med barnen tillbaka och natta om dem, men varken mannen eller jag orkade ta tag i det samtidigt kände vi att de kommer av en anledning (mardrömmar eller bara sällskapssjuka) och då fick det vara så. Resonerade lite uppgivet där ett tag att de lär ju inte vilja dela säng med föräldrarna när de är tonåringar iallafall. Och nu saknar jag barnen i sängen.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..