Pascal från Robinson och Mama Said Media

Jag och Angelica är nere i Malmö. Vi har haft två härliga dagar hos Mama Said Media som vi har börjat jobba en del för. Så fint gäng som jobbar här, som en fin liten familj. Idag har vi varit iväg och träffat Pascal från Robinson i hans träningsstudio och gjort en intervju som kommer i amelia, både i tryck och rörligt. Jag kommer såklart lägga ut här när det kommer upp.

Jag trivs verkligen här nere i Malmö. Det är väldigt vackert och skön stämning som känns som hemma. Dessutom älskar jag den skånska dialekten även om jag har lite svårt att förstå den fullt ut.

Ja, vi har likadana tröjor. Så gulligt så.
Igår gjorde vi Malmö! Först lite bubbel på kontoret, sen öl på Möllan och middag på Dubbel dubbel.
Fina Mama Said Media.

 

  1. sara skriver:

    Hej fina du! vart kommer era tröjor ifrån ? kram sara

    1. Hej fina du! 🙂 Dom är från H&M, från logg-avdelningen. Kram J

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..