Poolen fylld och värmebölja deluxe!

Poolen som jag har klickat hem är helt enorm. Jag tyckte att vi hade en stor pool förra året men den här är nästan dubbelt så stor. Superhärligt! Det här året slog jag även till på ett ordentligt poolskydd så nu sparar vi på vatten och fyller den inte lika ofta. Alla tre barnen hoppade ner i poolen efter förskolan idag och de älskade det. Jag passade även på att köpa en uppblåsbar delfin som var det roligaste av allt enligt Alice, Elsa och Philip. Succé helt enkelt!

Imorgon ska jag och Angelica på en pressfrukost som Frida Fahrman håller i, sen ska vi spela in ett avsnitt av Tvillingpodden tillsammans med en gäst. Jag har precis dragit igång en grupp på Facebook som heter Tvillingpodden. Gå gärna med där om ni vill ha uppdateringar om Tvillingpodden.

Såhär ser bilden ut i gruppen! Tror det finns en annan gammal grupp/sida också när man söker men det är alltså den här som gäller.
Gulligaste ungarna! Så glada för pool!
Kärlekspaus!
Elsa har precis lyckats klura ut hur man rullar tungan. Hon har envist övat och övat. Jag har hört att det inte går att öva upp utan att man antingen kan det eller inte. Elsa kan iaf det nu och hon är så glad och stolt över det.

  1. Maria skriver:

    Hej!
    Vart hittar man poolen & vad är det för poolskydd?😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..