Popcornnäsa – den nya dansen

Igår när Elsa och jag och Angelica satt och åt middag började Elsa dansa. Hon lyfte upp ena handen i luften och sa ”lyft upp ni också”. Så jag och Angelica satte oss likadant. Sen dansade Elsa och viftade med handen och sa ”popcorn-panna” och satte handen på pannan. Sen sa vi likadant och så flyttade hon runt handen och sa ”popcorn-näsa”, ”popcorn-kind” och så vidare, ja ni förstår. Haha, är det någon som har hört talas om den här sången eller kom Elsa på den själv?

Igår när Elsa och jag och Angelica satt och åt middag började Elsa dansa. Hon lyfte upp ena handen i luften och sa ”lyft upp ni också”. Så jag och Angelica satte oss likadant. Sen dansade Elsa och viftade med handen och sa ”popcorn-panna” och satte handen på pannan. Sen sa vi likadant och så flyttade hon runt handen och sa ”popcorn-näsa”, ”popcorn-kind” och så vidare, ja ni förstår. Haha, är det någon som har hört talas om den här sången eller kom Elsa på den själv?

Om en vecka fyller Elsa tre år. Hon är så pepp på att fylla år och imorse sa hon att hon önskar sig skridskor. Det växlar ganska mycket vad hon önskar sig, ena dagen är det my little ponys och andra dagen såpbubblor. Vi har pratat om att köpa en liten cykel till henne men vi får se vad det blir. Förra året hade vi kalas utomhus och om vädret håller i sig såhär blir det kalas på baksidan i år igen. Idag ska det bli 28 grader varmt i Stockholm. Helt otroligt med den här värmen!

Här fyllde Elsa 2 år. Älskade fina Elsa.
Tänk vad hon har vuxit på bara ett år! Jag tycker att varje period har haft sin charm men nu är det som absolut roligast.

  1. åh lilla sötnosen!!! Alltså två år är en magisk ålder, älskar och saknar den med båda mina töser.

    Ha en jättefin dag idag bästa du. <3

  2. Köp springcykel! Alla mina tre barn har haft det och sen bara cyklat iväg på ”vanlig” cykel vid 3,5-4 års ålder.

    1. Mina med! Balanscykel från 2 år och sen cyklat vid 4 år 3 mån resp 3,5 år utan stödhjul (viktigt att köpa cykel med låg ram så de når ner med fötterna).

  3. Hej fina du❤ Håller du fortfarande på att gå ner i vikt eller känner du dig nöjd och bekväm du? Du är så vacker❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..