Snart springer jag igen…

Om en vecka är det dags för Vårruset. Vi är ett helt gäng med tjejer som ska springa. Vi samlade ihop ett gäng via Instagram och kallar oss Insta-run. Det ska bli så roligt att springa ett lopp igen. Senast var ju Halvmaraton som slutade i ambulans. Den här gången tror jag inte att min kropp kommer att bli lika påverkad. 5 km är lite mer humant.

Jag ska försöka ge mig ut på en 5 kilometerstur innan det är dags. Det hade varit kul att kunna hålla samma tempo 5 kilometer igenom. Just Vårruset har jag sprungit massor av gånger och det är ett himla roligt lopp. Banan är fantastisk och underlaget är bitvis mjukt vilket är skönt tycker jag. Halvmaraton var bara på asfalt och det blir rätt stumt efter några kilometer. Är det någon av er som ska springa Vårruset eller redan har gjort det i er stad?

Bild från event med Eucerin förra veckan. Idag väntar lunch med en tjej som heter Mia, sen har jag och Angelica ett möte i stan. På fredag åker Angelica och jag till Köpenhamn över helgen. 

  1. Simona skriver:

    ska springa med i din grupp insta-run men nått har blivit knas så är med i chatten men är inte med då jag inte ser att jag är med. Så det är lite tråkigt 🙁

      1. Hej 🙂 ja de har jag så har lite koll 🙈

  2. Jag sprang Vårruset igår i Jönköping, så himla kul! Lycka till på ditt vårrus med 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..