Han berörde min själ

Idag träffade jag och Angelica Fab Freddie. Jag hade bjudit in honom som gäst i Tvillingpodden, som är en av Freddies favoritpoddar. En av hans favoriter med Tvillingpodden är alla våra förlossningsberättelser. Så roligt! Jag jobbade tillsammans med Freddie på Körslaget för fem år sedan och redan då var han fab. Men det är inte så längesen han själv känner att han fick starkare självförtroende. Det pratar vi om i avsnittet av Tvillingpodden som kommer ut på måndag.

Freddies berättelse berörde min själ. Jag har så svårt att förstå och acceptera att man vill någon som honom något ont. Ja, eller någon överhuvudtaget såklart. Han har fått utstå så mycket hat sedan hans medverkan som side kick i Melodifestivalen. Han har verkligen varit en vattendelare. Väldigt många älskade honom, men det fanns också de som hatade honom – och de var inte sena att tala om vad de tyckte. Jag tycker att det är helt vedervärdigt. Flertalet av de som har skrivit elaka saker om honom har varit föräldrar. Skrämmande!

Finaste Freddie. En underbar människa som är så fin från insidan och ut.
Hoppas att ni vill lyssna på avsnittet på måndag. Det blev ett väldigt ärligt och fint avsnitt.

  1. Förstår verkligen inte vad det finns att hata med honom! Klart jag ska lyssna på det. Ha det fantastiskt i Köpenhamn 🙂

  2. Linda skriver:

    Kommer absolut att lyssna älskar honom! Så härlig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..