Vi är inte tysta…

Jag och Angelica är hos Bonnier och hälsar på. Vi fick se en liten snutt av vårt projekt som vi gör för amelia och fick så fin feedback. Det är roligt när man gör något som uppskattas! Det ska bli kul att dela med mig av resultatet för er sen. Vi gör ett helt nytt koncept för amelia som heter ”Tvillingarna Lagergrens dubbelmacka”. Den kommer komma som ett uppslag i tidningen men även på nätet i rörligt format. Här inne är det egentligen en tyst avdelning, men som ni vet är jag och Angelica inte de tystaste mössen i buren.

Kommer ni ihåg programmet Silikon med Gry Forsell? Vi har kört på samma tätt intill-tema och intervjuar artister och kända profiler väldigt nära, rent fysiskt. Det blir både fnittrigt och svettigt emellanåt. Vi träffade ju Pascal i tisdags och jag som har lite svårt att förstå skånska undrade om han sa ”jag blir så kåt när jag står såhär!” Det sa han inte. Han sa kort. He. he.

Håret blev fint fönat på morgonens event hos Dyson. Ska skriva mer om det sen när jag fått bilder från fotografen.
Att få vara en del av Bonnier känns så spännande! Lite som att vad som helst kan hända – när som helst. På ett bra sätt alltså.

LOADING..