Det slutar inte göra ont…

Jag och Elsa hade världens mysigaste morgon imorse.

Egentligen lämnar Ibbe på förskolan på måndagar med han hade tidigt möte så vi roddade om så att jag lämnade. Vi tog en promenad ner till förskolan och Elsa fick köra vagnen till hennes stora glädje. Det tar lite längre tid att ta sig ner men det är det värt. Hon säger att hon är en stor tjej nu och att hon hade vagn när hon var bebis.

När jag sen skulle lämna henne blev hon jätteledsen. Det slutar aldrig göra ont i mitt hjärta när hon blir ledsen. Jag glömmer aldrig första lämningen på förskolan efter inskolningen. Då var hon inte det minsta ledsen, men det var jag. Jag vet ju att det går över snabbt, men att höra henne ropa efter mig gör så ont.

Finaste fina Elsa. Imorgon blir du 3 år. Magiskt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..