Fab Freddie om näthat och karriär

I veckans avsnitt av Tvillingpodden möter Angelica och jag Fab Freddie som var side kick i årets upplaga av Melodifestivalen.

Efter första programmet fick han utstå otroligt mycket hat i sociala medier. I avsnitt 181 berättar Freddie hur han gjorde för att gå vidare efter det, och hur han vecka efter vecka lyckades ladda om för att leverera framför en miljonpublik. Vi pratar även karriär, mål och uppväxt. Det blev ett fint, ärligt och öppet avsnitt. Du hittar det i din podcasterapp och på tvillingpodden.se.

Jag älskar att ha gäster i podden. Att intervjua någon är alltid lika speciellt och jag känner mig upprymd efteråt.

Vem skulle du vilja höra som gäst i Tvillingpodden? Kommentera gärna!

 1. Mia skriver:

  Jon-Henrik Fjällgren, drömmarnas man! Han hade jag väääääldigt gärna velat höra i Tvillingpodden!
  Er podd är bäst, jag lyssnar på den varje vecka!! 💜

 2. I ett avsnitt nämnde ni att ni hade en kompis vars kille cyklat genom Asien från Sverige till typ Thailand tror jag. Det hade varit sjukt häftigt om han ville komma och gästa och berätta om sin resa. Älskar tvillingpodden btw, håller just nu på att lyssna om alla avsnitt för tredje gången ❤❤ är utan tvekan världens bästa podcast!

  1. Ja, bra idé!! 😀 Tack snälla och tack för att du lyssnar! Kram J

 3. Sandra skriver:

  Nä jag tycker mest om när ni poddar själva! Inte för att avsnitten med gäster är dåliga utan för att avsnitten utan är såååå roliga 😍 Kram

  1. Haha, tack! 🙂 På måndag kommer ett avsnitt med bara oss igen! Tack för att du lyssnar! <3 Kram J

 4. Emma skriver:

  Josefine aamodt hon som förrut bloggade under prinsessans dagbok. Stark power mamma med två pojkar som har diabetes typ 1.

 5. Elsa skriver:

  Snälla låt Jakob ( @detvarmindag ) gästa podden det skulle vara såå kul. 💓💘

  1. Åh, ja jag pratade preeeeecis med honom om det! Han SKA gästa podden i sommar! 😀 <3 Kram Jessica

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..