3 år av oändlig kärlek!

Idag fyller älskade Elsa 3 år.

Det har varit tre helt fantastiska år med så mycket kärlek. Att få barn är verkligen det största och bästa som har hänt mig. Hon ger mig så mycket varje dag. Igår kväll försökte jag och Ibbe natta henne tillsammans men Elsa ville inte sova så hon lekte med mig istället. Jag har så svårt att inte skratta åt hennes roliga kommentarer. Det slutade med att Elsa och jag låg och fnittrade medan Ibbe höll på att somna.

Vi lyckades väcka Elsa imorse med sång och ballonger! Ibbe sa till mig att hon hade vaknat tidigt varje morgon hela helgen och han var rädd att hon skulle vakna innan vi hann sjunga, men icke. Hon sov som en stock och blev så överraskad. Det blev lite väl många paket märkte jag igår när vi slog in så vi sparade några till i eftermiddag. Imorse fick hon en lila my little pony som hon önskat sig, paket från farmor och en klänning.

Att få göra iordning den här brickan är magiskt!
En lycklig treåring!
Kusinerna kom och sjöng och grattade med ballonger och paket!
Tyllkjol dagen till ära!
Älskade fina bästa Elsa! 

  1. Grattis Elsa 🎈🎈🎈🎂🎊🎶🎁

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..