Glassigt event med Valerie Aflalo

Igår var jag inbjuden till ett glassigt och lyxigt event på La Cucina tillsammans med Valerie Aflalo.

På plats fanns italienarna och vännerna Guido och Federico som startat Grom. Världens godaste gelato! Och ja, den var verkligen så god som de utlovade. Vi fick provsmaka alla sorter och de tillverkade två smaker på plats. Pistage-gelato och jordgubbssorbet. Min absoluta favorit var jordgubbssorbet. Älskar sorbet!

Finaste Valerie med grundarna av Grom.
Superfint dukat! Jag blev sugen på att köpa hem nya blommor.
Alltid lika roligt att träffa fina Jessica Olérs Brelid.
Nygjord gelato med smak av pistage.
Favoriten – jordgubbssorbet.
Ett härligt gäng på en härlig plats!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..