Nu springer jag igen!

Ikväll är det dags för Vårruset. Jag har inte sprungit en meter sen halvmaraton men det känns riktigt roligt att springa ett nytt lopp.

Vi är en grupp från Instagram som kallar oss ”Insta-run” som springer. Är det någon av er som ska springa i Stockholm ikväll?

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle träna inför det här loppet för att springa på någon form av tid, men det har varit fullt upp så det har inte varit prioriterat. Jag är ju ett stort fan av att säga saker man vill högt, och jag och Angelica ropade ut till universum att vi ville ha fler frilansuppdrag. Resultatet är att vi nu har massor att göra vilket känns så kul!

Från halvmaraton! Fötterna var så bra preppade så jag slapp skavsår. Jag ska köra samma upplägg ikväll, skavsårsplåster, sprayplåster och kompressionsstrumpor. 

En av fördelarna med att vara just frilansare är att man kan bestämma helt över sin egen tid. Nackdelen är att man aldrig kan veta till 100% att man får in tillräckligt med jobb varje månad. Jag har dock aldrig varit orolig. Jag och Angelica är väldigt olika där. Hon är mer oroligt lagd medan jag allt som oftast tänker ”det där löser sig”. Jag tror att vi kompletterar varandra bra där i vårt företag.

Världens bästa jobbarkompis och tvilling!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..