Vi gjorde det tillsammans!

Vilken folkfest! Lite töntigt uttryck kanske, men det var verkligen så mycket folk och härlig stämning igår på Vårruset.

Jag hade efterlyst instagram-kompisar att springa med och min vän Nathalie styrde ihop ett helt gäng som sprang. Vår grupp hette Insta-run och alla var klädda i rosa tröjor. Jag älskar verkligen att springa lopp. Det är en väldigt speciell känsla att göra någonting tillsammans så många. Och igår slog det mig hur starka vi kvinnor är. Individuellt, absolut. Men i grupp – wow! Alla hejade på varandra och det kändes som att vi verkligen gjorde loppet tillsammans – alla deltagare!

Angelica var peppad innan loppet!

Jag hade ju tänkt träna inför loppet för att hinna 5km under 30 min men det har jag inte gjort. Så jag gick i mål på 37 min. Jag tycker att det är svårt att veta hur snabbt jag ska springa från start för att orka hela vägen. Egentligen vet jag ju att jag orkar, eftersom att jag har sprungit 2,1 mil som längst, men att just tempot är något jag vill öva upp. Nästa lopp är Tjejmilen 1 september och det vore så härligt att klara milen under timmen.

I mål! Så mycket endorfiner i kroppen!
Får jag be er om en tjänst? Fungerar det för er att kommentera i min blogg? Om nej, maila jättegärna mig på jessica.lagergren@gmail.com. Tack snälla!

 

 1. Yoyo skriver:

  Hejsan Jessika!
  Jag undrar om hur du trivs nu i kroppen och när du slängt ut vågen? Skönt att inte behöva känna press att gå ner i vikt? Lycka till!

 2. Hej! Superbra gjort att komma igång med springet. Jag är nyfiken på att höra hur du kom igång från din foglossning och vågade springa. Nu har jag visserligen två graviditet med foglossning men jag vågar lixom inte komma igång för jag är rädd för att gå sönder

 3. Mia skriver:

  Samma sak här, bloggen känns rörig med all reklam och det gör att jag inte läser lika ofta eller orkar kommentera. Har du tappat mycket läsare sen du flyttade bloggen?

 4. Angie skriver:

  Det fungerar för mig men igår gick det inte att komma in på din blogg för mig. Sen förstår jag att du inte styr reklamen, men det blir lite mycket med reklam i själva inläggen och det gör att när jag väl kommit ner till slutet sv inlägget så kommenterar jag inte tyvärr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..