Kalas igen med enhörningsponny

Idag har vi haft treårskalas för Elsa med vänner och familj.

Vi blev väldigt många så det är tur att vädret är som det är så att vi kunde vara utomhus. Så härligt! På födelsedagen önskade ju Elsa sig en robot mitt i tårtan men till dagens kalas stod en my little ponny högst upp på listan. Så det fick det bli!

Det är mysigt men ganska intensivt med kalas och mycket att fixa med innan. Jag tycker ändå att jag har försökt sänka ambitionsnivån en aning. När Alice fyllde 2 år gjorde jag en tårta med apor på som tog över 7 timmar att göra.

Liten enhörningsponny!
Det blev en gräddtårta med hallon och bananfyllning.
Elsa fick ett kit med såpbubblor!
Nu blir det inte kalas hos oss förens i september när jag fyller 33 år. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..