”Nedervåningen var inplastad…”

Nu finns ett nytt avsnitt ute av Tvillingpodden.

Jag och Angelica pratar om ”det värsta jag har hört”. Är det sanna historier eller är det som råttan i pizzan? Alltså en urban legend? Det kan vi inte svara på, men vi kan lova att det blir ett spännande avsnitt av Tvillingpodden. Du hittar det som vanligt på tvillingpodden.se och i din podcasterapp. Hoppas du vill och vågar lyssna! En av historierna handlar om en inplastad nedervåning med diverse styckningsverktyg framlagda…

Idag sitter jag och Angelica på kontoret i Åkersberga och jobbar. Det är alltid lika skönt att sitta här och jobba. Jag får mycket inspiration av vårt kontor och min ”to do” betas aldrig av så snabbt som när jag sitter här. Har du någon sån plats där du får saker gjorda? Just nu har vi en gedigen jobblista vilket var välbehövligt efter en lite lugnare period jobbmässigt.

Den kommande veckan innehåller inte fullt så mycket tårta, glass och ballonger som förra. Men ikväll väntar ett event med förhandsvisning av en ny serie. Det blir veckans första och sista event.

 1. Lilyz skriver:

  Hej Jessica, jag har nyligen hittat till dig och din systers blogg och jag finner era bloggar mycket intressanta.
  Bara en grej, varför måste du se exakt likadan ut på varenda kort?? Det blir liksom ingen variation i dina ansiktsuttryck. Bara ett tips från en läsare. Menar absolut inget illa, vet att vi brudar kan ha våra ”good sides” men i ditt fall upplever jag en identisk min varje gång.

 2. Hej!

  Lite konstruktiv kritik till podden kommer här. Jag har föresten älskat podden sen jag hörde den första gången. Jag har skrattat och jag har gråtit tillsammans med er. Och inte har jag missat något av alla 182 avsnitt…
  Men nu till saken.. Ni brukar svamla rätt bra och det kan vara riktigt kul många gånger, men idag gick det knappt att lyssna eller hänga med i historierna för att ni hela tiden tappade fokus och spårade iväg… Det gör ni rätt ofta speciellt på senare tid, vilket gör att en vanlig historia ex. Den Om Toyotamannen. En historia som kunde ta någon minut tog flera flera minuter att redogöra och jag upplevde att den tappade det roliga för att ni liksom aldrig kom till punkt.. Det blir lite tjatigt när alla historier tar tre gånger så lång tid att berätta för att ni inte kan låta bli att svamla. Dont get me wrong tho, jag älskar ju när ni är oseriösa samt pratar om alla män, sex och sjuka historier. Men mitt i en rolig eller spännande story passar det sig inte riktigt!

  Tack för en annars jäkligt grym pod 😍 puss och kram

 3. Maria skriver:

  Hahaha…

  Jag är ”glittermamman”.

  Min historia, som finns dokumenterad någonstans i cyberspace.

  Många år sedan men storyn är väldigt ”sig lik” för att ha skvalpat runt i 8 – 10 år.

  Väldigt roligt!

  Sann eller inte?! 😘

  Det vet bara jag och han… ✌️

  Maria

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..