Tryckande värme och minisemester

Nästa vecka ska vi ha en liten minisemester jag och Elsa.

Vi åker tillsammans med Angelica, Alice, Philip och Annika och hennes son Frans till Vimmerby och Astrid Lindgrens värld. Jag fick för mig att vi var där förra året men när jag tittar tillbaka här i arkivet så ser jag att det var två somrar sen. Så liten Elsa var då! Hon älskade alla shower redan då, tänk vad hon ska tycka nu då. Nu kan hon ju sjunga med i Pippis sånger och vet mer vem Pippi och Emil är. Det ska bli så roligt att se vad hon tycker.

Världens bästa Elsa på Lilla Gubbens rygg. 

Vi ska låna ett hus av en av Angelicas gamla jobbarkompisar. Världens mysigaste lilla hus mitt i Vimmerby och med gångavstånd till Astrid Lindgrens värld. De hyr ut det här huset under sommarhalvåret och jag såg i det fanns några lediga datum kvar i sommar. Här hittar du lediga tider.

Jag klagar absolut inte på den här sommarvärmen men jag hoppas ändå att det blir något svalare nästa vecka. Just nu är det en tryckande värme här utanför Stockholm och det känns som att naturen gärna skulle vilja ha lite regn.

Det är det här gula huset vi ska låna. Så mysigt! En liten idyll. 

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..