10 000 steg i rätt riktning

Imorse ringde min klocka 05:30 och först tänkte jag snooza…

Men icke! Jag bestämde mig igår kväll att det är dags att börja med mina promenader igen. Jag har väldigt mycket jobb att göra och har hektiska veckor framför mig med både jobb och privata saker, så jag behöver få in mer energi. Vila är ett sätt att återhämta sig men för mig krävs det promenader eller träning för att få en extra skjuts i energinivån. Plus att promenader är jordens skönaste sätt att rensa huvudet på. Sen älskar jag hur pigg jag blir efter bara en promenad på morgonkvisten. Det är ett helt annat sätt att starta dagen på.

Imorse gick jag en promenad som tog 45 minuter och det är alldeles lagom långt innan frukosten. Jag känner mig utvilad, pigg och redo för att jobba heldag på kontoret. Idag har jag en film att klippa klart, en artikel att renskriva och en intervju att genomföra ikväll. Jag och Angelica är verkligen världens bästa team. Det är så skönt att inte behöva frilansa ensam. Vi kan alltid hjälpas åt och bollar ofta idéer på rubriker tillsammans.  Tänk att jag får jobba tillsammans med min bästa vän. Så lyxigt!

Jag passade på att plocka en liten sommarbukett. Det gäller att njuta av de här blommorna för snart har de blommat ut.
Vi har arbetskläder på vårt kontor. Tröjorna kommer från Happitude!

Idag är båda osminkade och fräkniga! Vi har ofta tänkt likadant när vi går hemifrån. Vissa dagar kör vi full make up, andra dagar bara mascara och vissa dagar som idag – osminkade. 

 1. Lina skriver:

  Va härligt med morgonpromenad, blev lite pepp på att få in promenader i vardagen nu igen 🙂 och ”midsommarbuketten”, ja det gäller att passa på nu, för till Midsommar är de säkert redan överblommade!

  1. Ja, här har de blommorna blommat ut nu, och alla fina liljekonvaljer. Och syrenerna! kram J

 2. Har haft några fruktansvärt jobbiga veckor och idag var sista stora grejen att göra, var heeeelt slut när jag kom hem o kände hur huvudvärken kom som ett brev på posten. Kände jag hade två val: vräcka i mig gottis o lägga mig på soffan eller ge mig ut på en löprunda! Valde det sista, nu 5km senare (även personbästa, heja heja) är huvudvärken som bortblåst och jag fick ny energi! Heja kroppen o heja motion!! P.s. Vill tillägga att i måndags valde jag det första valet o tryckte allt gott jag kunde komma på, så vill inte framföra mig som någon hälsogud 🤣

 3. Mickan skriver:

  Älskar också att starta dagen så!!! Hur känns det utan vågen? Jag försökte plocka bort men är typ besatt?! 🙈

 4. Kajsa skriver:

  Hej! Fin bukett 🙂 Nyfiken på hur du upplever bytet till Amelia? Känns som du tappat många läsare? Såå mycket reklam här och på mobilen känns det omöjligt att skriva kommentarer men på dator funkar det OK 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..