Ruin retreat – en magisk plats

Idag blev min hårddisk full på datorn, vilket den blir titt som tätt och jag måste rensa. När jag rensade bland bilderna hittade jag en mapp med bilder från ett event som jag har missat att skriva om här. Det var ett fantastiskt fint uppstyrt event som Eucerin höll i på Ruin Retreat. Frida Fahrman gifte sig där förra helgen och i hennes blogg hittar du magiska bilder därifrån. Som en saga!

Vi åkte båt från Nybrokajen ut till Ruin Retreat. 

På båten mötte vi Angelica Eldh som driver bloggen Shake for shape. 

Så fint! Det måste varit helt fantastiskt att ha bröllop just här. 

Kristin Kaspersen är en av ambassadörerna för Eucerins kampanj #generationEucerin.

Det bjöds på fördrinkar och jordgubbar. 

Alla ambassadörerna samlade under middagen. Kristin, hennes son, Jill och hennes bonusdotter. 

Fin detalj med ballonger i poolen. 

Om inte ett bröllop, så vore det ju kul att anordna en stor fest här. 

Den godaste cevichen jag någonsin ätit. Het, syrlig, smakrik! Det vattnas i munnen när jag tänker på den. Jag fotade av menyn där det stod vad som var i, jag kanske ska göra den här i midsommar tänker jag. Vad måste finnas på ditt midsommarbord? 

Tusen tack för fint event Eucerin. <3

  1. Malin skriver:

    Ser ljuvligt ut! Du och Ibbe verkar kärare än någonsin😀pratar ni om att någon gång gifta er trots det som hände förra gången?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..