Ska det vara såhär nu?

Hallå. Jag vet att det här inte är superintressant och att ALLA nog pratar om det. Men va sjutton hände med vädret? Jag trodde på riktigt (läs hoppades) att det skulle vara medelhavsvärme här HELA sommaren. Nu känns det som ett minne blott. Här blåser det, regnar och är kallt?! Det är ju nu de flesta går på någon form av semester med avstamp i midsommarhelgen. Så ska det vara kallt och regn? Ovärdigt.

Jag och Angelica sitter på kontoret idag och har en lång lista med to doooos. Vi ska spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. Veckans avsnitt hittar ni som vanligt på tvillingpodden.se. Vi håller på och flyttar över Tvillingpodden till en annan plattform, men vet inte riktigt hur det tekniskt funkar och hur det kommer att bli. I veckans avsnitt pratar vi om bröllopet som stundade men också om bebisfabriken. Den är nu officiellt öppen och det känns så jäkla pirrigt och spännande. Tänk om jag ska bli gravid inom kort. Overkligt.

Se så liten skrutt. Här var Elsa inte mer än några veckor gammal. Minitjompin.

På utflykt i affären med kusin Alice som älskade att Elsa låg så nära att hon kunde peta på henne.

Här var skruttmunkens 1-årskalas! Tänk vad mycket som händer med en liten människa på 3 år. Helt overkligt egentligen. Från att vara en lite spädis till att uttrycka vad man vill och tänker på. 

  1. Anne skriver:

    Lycka till med bebisverkstan! Håller alla tummar här! 💙 Frågan är nog snarare om vi får tillräckligt med regn. Sen må det vara hur mycket midsommar som helst. Lustigt att när folk fått ngt (läs hetta, värme, sol) i överdådigt överflöd så är det bara besvikelse över att det inte kommer mer som hörs sen. Kanske blir fler barn gjorda om det regnar?? 😉

  2. Louise skriver:

    Så spännande med bebistillverkning! Vår bebisverkstad öppnar också nu, min mens är slut vilken dag som helst och nu blir det inga mer p-piller. Vår dotter Elli fyller 4 i höst och jag längtar så efter att få ge henne ett syskon. Vi har skjutit på att försöka få barn igen i flera år för jag är förlossningsskadad och har försökt bearbeta och lära mig leva med det och försöka acceptera att jag inte kan föda vaginalt igen, en stor stor sorg för mig.

    Ha så kul i (på? med?) verkstaden! 🤗😋 kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..