Hennes stora längtan…

Först och främst. WOW! Ni är HELT fantastiska. Vilken kunskap ni besitter. Jag är så imponerad! Tusen tack för att ni delar med er av era erfarenheter när det kommer till ägglossning. Ni är verkligen bäst och jag känner mig så otroligt tacksam. Här är det fortfarande inget utslag på ägglossningsstickorna, men jag fortsätter att testa. Det är onödigt att känna någon stress över det nu, så jag tar det med ro.

Elsa har länge pratat om att hon vill ha en lillasyster. Det är just en lillasyster hon önskar sig och när jag frågade ”men tänk om det skulle bli en lillebror då?” svarade hon ”det blir det inte”. Hon bär gärna runt på gosedjur och vaggar dom som bebisar. Det är väldigt gulligt att se. När vi var på utvecklingssamtal på förskolan sa de att hon gärna leker med dockor och nattar dom och ger dom filtar och nappar. Hon har alltid varit väldigt mån om andra och omtänksam, det känns fint.

Alla tre kidsen var väldigt förtjusta i kattungarna idag.

Idag var vi hos min kusins kompis som har fyra små kattungar. Elsa älskade dom! Jag också! Min kusins kompis bor inte så långt från oss men det känns som så mycket mer landet än här. De har hästar precis utanför tomtgränsen och det känns så fridfullt på något vis.

Elsa fick klappa kattmamman också.

Alla kattungar va så busiga och på lekhumör när vi kom.

 Hur gulligt? Jag blir så sugen på en liten kattunge. 

Världens gosigaste lilla kisse.

Min lilla älskade Elsa. 

 1. Sandra skriver:

  Vi har två pojkar och bestämde oss för att försöka få en trea. Vi höll på i 10 månader med appar, temp-mätning, stickor osv men det blev ingen bebis. Jag gav upp och tänkte att jag ska ju vara glad över två friska barn.
  Månad 11 började min yngsta son prata om lillasyster som kommer sen efter jul. Vi hade ju inte sagt till honom att vi försökt bli gravida men gett upp det. Sa till honom att man kan drömma och önska, men att vi inte skulle få någon bebis. Men han gav sig inte.

  Tre veckor senare testade jag positivt på grav-testet! Han fortsatte prata om lillasyster och var så säker på att det skulle bli en flicka. På rutin-ul typ 4 månader senare så visade det sig att vi skulle få en liten tjej i februari!

 2. Anne skriver:

  Lyssna på kroppen och strunta i testerna! Lite molvärk, segare trådlikt sekret och godissug – kör! Ägglossning är då på g! 2-3 veckor efter senaste mensens första dag om du har en regelbunden cykel. Har blivit gravid på första försöket med de två äldsta barnen med denna ”metod” =) Lycka till!

  1. Tänk vad kul ändå att vi är så olika, att tillvägagångssätten skiljer sig så mycket åt från kvinna till kvinna. Det borde verkligen forskas på en universalmetod 😂💪

 3. Emma skriver:

  Vår 3-åriga tjej hade också bestämt sig för en lillasyster och höll fast vid det fram tills ultraljudet som visade att det var en lillebror som växte där inne. Men efter att vi fått det bekräftar köpte hon in på det snabbt och har visat så mycket kärlek till lillebror från första ögonkastet 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..