Se livet genom ett barns ögon

Det är något alldeles speciellt att ha barn, det känner nog de flesta som har barn. Barn har ett unikt sätt att se och uppleva saker på. Igår regnade det och då fick Elsa hålla i ett stort paraply. Lyckan i hennes ögon och i hela hennes kropp när hon fick gå runt med paraplyet är svår att beskriva med ord. Jag älskar att se Elsa göra saker för första gången. Jag minns så starkt hur det kändes den dagen när Elsa blev 4 månader och det var dags för smakportioner. Hur man hade väntat på hennes reaktion. Jag minns det som att hon inte reagerade nämnvärt mycket men att det var så fint att få dela den stunden med henne och Ibbe.

Det kommer komma många ”första” framåt. Och även om många saker egentligen inte sker för första gången egentligen, som till exempel midsommar, så är det Elsas första midsommar som mer medveten än innan. Det ska bli så kul att få dela den här ”första” midsommarhelgen med henne.

Igår kastade hon pinnar till en av mina kusiners hundar. Elsa älskar verkligen alla djur!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..